Konjac špageti, penne, noodles
Konjac špageti, penne, noodles
Špageti, rezanci i penne napravljeni od korijena azijske biljke konjac.
- visok udio prehrambenih vlakana
- niska energetska vrijednost
- bez masti, šećera i pšeničnog brašna
3,30 €
- 200 g
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
*FIT bodove mogu skupljati samo registrirani članovi. Još nisi član? Registriraj se sada
Podržava tvoj cilj:
FIT bodovi
Za svaku kupnju dobivaš 5% u FIT bodovima.
Besplatna dostava
Za narudžbe iznad 50 € dostava je BESPLATNA.
Mogućnosti plaćanja
Plaćanje karticom, PayPal ili TRR
Brza i povoljna dostava
Narudžbe primljene do 13 sati šaljemo isti dan.
Informacije o proizvodu
Konjac špageti, penne, noodles inovativna je alternativa za sve ljubitelje klasičnih vrsta tjestenine! Ima visok udio prehrambenih vlakana i nisku energetsku vrijednost. Zahvaljujući tim svojstvima, idealan je izbor za sve koji slijede prehranu s niskim udjelom ugljikohidrata, niskokaloričnu ili ketogenu dijetu.
Konjac (Amorphophallus konjac) je biljka azijskog podrijetla. Iz njezina osušenog korijena dobivamo brašno bogato vlaknima nazvanima glukomanan.
Zašto odabrati Konjac špageti, penne, noodles?
- izrađena od korijena biljke konjac (Amorphophallus konjac)
- dostupna u tri verzije – tanki i debeli špageti, penne
- prikladna za vegane
- bez glutena
- niska energetska vrijednost – samo 20,92 kJ/5 kcal na 100 grama
- bez masti
- bez šećera
- bez pšeničnog brašna
Kome je namijenjena Konjac špageti, penne, noodles?
Konjac tjestenina idealna je za sve koji:
- slijede low carb, LCHF ili ketogenu dijetu,
- žele kontrolirati unos ugljikohidrata,
- traže bezglutensku alternativu običnoj tjestenini,
- žele uživati u namirnicama bogatim prehrambenim vlaknima
Upotreba
Konjac tjestenina idealna je za ručak ili večeru.
Upute za pripremu: otvorite vrećicu, ocijedite tekućinu i isperite špagete pod vodom. Možete ih zagrijati u mikrovalnoj pećnici (60 sekundi) ili na tavi (5 minuta). Također ih možete prokuhati u vodi ili ih dodati izravno u umak.
Sama po sebi tjestenina nema izražen okus, pa preporučujemo da je pomiješate s umakom (bolonjez, povrtni) i ostavite nekoliko minuta da upije okuse.
Čuvanje:
Čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od jake svjetlosti i topline.
Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar dva dana.
Recenzije
Još nema recenzija.