Sukrin Protein Bread Mix 224 g

Bez glutena

Ova mješavina za pripremu niskohidratnoga (low carb) kruha omogučuje vam uživanje u kruhu bez loše savijesti.

SUK055
Sukrin
Low-Carb kruh
Na zalihi

Narudžbe poslane tijekom radnog dana do 13. sati najčešće se isporučuju u sljedećem radnom danu.


7,90
U košaricu
Izdelka nimamo na zalogi




Podroben opis

Ima ih puno, koji se na dijeti teško odriči kruhu. Ova mješavina za pripremu niskohidratnoga (low carb) kruha Sukrin Protein Bread Mix 220 g omogučuje vam uživanje u kruhu bez loše savijesti.

  • sa ovsom, bademima i sezamom
  • čak 15% bjelančevina
  • samo 2g ugljičnih hidrata na krišku
  • jednostavna priprema bez gnječenja
  • bez pšenice, glutena, šečera, mlijeka i soje
  • odličnog ukusa i teksture

Sukrin Protein Bread Mix 220 g kruh je jedinstven među niskohidratnim mješavinama za kruh. Odličnog je ukusa i mekane teksture, i jedna kriška sadrži samo 2g ugljičnih hidrata. Mješavina ne sadrži pšenice, glutena, šečera, kvasa, mlijeka i soje. Sadrži samo brižno odabrane komponente bez glutena. Pored toga mješavina ne sdrži niti umjetnih boja, niti konzervansa, i nema GMO.

Sukrin Protein Bread Mix 220 g kruh namijenjen je svima, koji se u svojoj prehrani ogibaju ugljičnim hidratima, žitaricama ili samo glutenu. Kruh nema kvasa i primjeren je za pojedince sa kandidom i vegetarijance.

Sukrin Protein Bread Mix 220 g je iznimno jednostavan za pripremu. Sadržaj vrečice samo istersite u posudu, dodajte vodu, izješajte i stavite u pekač, te ispecite. S njim možete uvijek zamijeniti obični kruh, s njim pripremati sendviče, a isto tako ga možete i popeči u toasteru. Svijež i sočan ostaje nekoliko dana.

Upute za pripremu:

  1. Zagrijte pečnicu na 175 st.C
  2. Sadržaj vrečice Sukrin Protein Bread Mix 220 g istresite u zdjelu, dodajte 400 ml vode (vodu možete u cijelosti ili dijelomično zamijeniti mlijekom ili jogurtom (ukupne količine bi trebalo biti 400-350 ml)
  3. Tijesto neka se odmara oko 5 minuta
  4. Sa mokrim rukama oblikujte hljiebčič ili štručice i složite u pekač
  5. Pecite 60 minuta (hlijebčič), odnosno 20-25 minuta (štručice)
  6. Uzmite kruh iz pečnice i ohladite.
  7. Kruh pohranite u vrečici od papira – u hladnjaku 4-5 dana. Možete ga i zamrznuti.
Važno je imati raznoliku i uravnoteženu ishranu. Koristni učinci sastavnih dijelova mogu doči do izraza samo ako su dio zdravog stila života.

Hranjive vrijednosti (100 g pripravljenega kruha)

energetska vrijednost 645 kJ/154 kcal
masti 5,7 g
- od toga zasićene masti 1,4 g
ugljikohidrati 6,1 g
- od toga šećeri 0 g
vlakna 10 g
bjelančevine 15 g
sol 1,7 g

Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi.

Najbolje upotrijebiti do datuma navedenog na pakiranju.

Proizvodi: Funksjonell Mat AS, Norveška

Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: +386 1 43 66 024

www.sukrin.hr, www.maxximumshop.hr, www.fitkuhinja.si

Datum deklaracije: 2021-05

Srodni proizvodi
Slika proizvoda:

Na zalihi
23,90 € U košaricu
Bez glutena Slika proizvoda: Sukrin Fiber Bread Mix 1000 g

Sukrin Fiber Bread Mix 1000 g

Nije na zalihi
23,90 €
Bez glutena Slika proizvoda: Sukrin Chia Bread Mix 250 g

Sukrin Chia Bread Mix 250 g

Na zalihi
7,90 € U košaricu
Bez glutena Slika proizvoda: Sukrin Fiber Bread Mix 250 g

Sukrin Fiber Bread Mix 250 g

Na zalihi
7,90 € U košaricu